Categorías

Informatii

Etiquetas

Margelatu - margele online

Margele si accesorii online

Accesorii margele si bijuteri

Comercializam accesorii argint .925 , elemente swarovski , accesorii inox , cutii pentru bijuterii la cel mai bun pret . In cazul in care gasiti un articol la un pret mai mic intr-un alt magazin va rugam sa ne contactati si va vom oferi cel mai bun pret ! 

Daca sunteti producator , revanzator , distribuitor si  doriti ca produsele dumneavoastra sa se regasesca in oferta noastra va rugam sa ne contactatii la info@margelatu.ro sau la telefon 0771.745.534

Margele online disponibile in magazinul nostru. Acesta se adreseaza tuturor celor care sunt pasionati de bijuteriile handmade. Site-ul nostru va ofera margele online, bijuterii si accesorii bijuterii pentru crearea bijuteriilor. O colectie impresionanta de margele online, pietre semipretioase , cristale, perle de cultura , suporturi, ambalaje pentru bijuterii si unelte pentru confectionarea bijuteriilor handmade va asteapta pe site-ul nostru online. Suntem la curent cu noutatile in materie de accesorii bijuterii, unelte si materiale pentru realizarea bijuteriilor, asadar va invitam sa va alegeti categoria de interes si sa achizitionati produsele preferate din magazinul nostru online!