Coș cumpărături
Coș cumpărături

Termeni și Condiții

A . Tarife expediere

DPD 25 lei - fara Km aditionali . 

Fan courier - 15.5 lei

TNT- FEDEX  - 25 lei tranzit 1 zile  (Doar pentru orasele : Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Otopeni, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Suceava, Targoviste, Targu Mures, Timisoara )

SameDay  15  lei 

Urgent Cargus 17 lei 

Livare in U.E. - 99 lei ~ 22 euro (curier TNT - 2 zile)

Taxa ramburs 8 lei 

1% taxa de asigurare 

Cu cardul - NU se plica nici o taxa sau comision

Paypal - doar pentru euro

Prin plata in cont bancar - doar pentru euro


Pentru export in UE , in cazul in care detineti un cod fiscal valid valoarea totala a facturii se va diminua cu 19 % (se va scadea TVA -ul ) 

  Comenzile plasate prin telefon sau e-mail nu beneficiaza de posibilele reduceri sau promotii afisate pe site !

 

Termen de livrare:

Termenul mediu de livrare prin curier este afisat pe prima pagina a sitului si este dinamic in functie de numarul de comenzi primite 

Termenul de livrare este masurat in zile lucratoare .

 

Termenul maxim de livrare este de 5 zile .

Prin "livrare " intelegem data la care coletul pleaca de la noi si nu data la care ajunge la cumparator . Timpii de tranzit pentru curier sunt de 24 - 48 ore .

In cazuri exceptionale ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare. In aceasta situatie clientul va fi informat in cel mai scurt timp posibil.

 Nu expediem la "Post Restant" sau casuta postala !

Preturile includ TVA (19 %)

 Formular preluare reclamatii https://goo.gl/forms/8hBkR8Shezo87PoJ2

 

Returnare :

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Conform Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014: "... consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.". Documentul complet poate fi citit pe site-ul ANPC.

 

Începând cu 9 ianuarie 2016 se aplica prevederile Regulamentului nr. 524/2013 privind soluţionarea online a litigiilor în materie de consum.Soluționarea on-line a litigiilor.


Renuntarea la cumparare in termen de 15 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin posta sau curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Nu expediati colete retur cu ramburs . Nu le vom primi ! 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
In cazul in care produsele expediate nu corespund cu cele comandate de tine, contacteaza-ne si le vom schimba pe cheltuiala noastra.

Returnarea produselor se face catre SC SITA RAM SRL str Nicolae Titulescu nr 4 Cluj-Napoca jud. Cluj  cu acelasi transportator cu care ati primit coletul (Fan Courier , TNT ,DPD etc  )

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) .

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Completari la comanda : 

Nu putem procesa completari la comenzile deja lansate . Va rugam sa lansati o noua comanda .

Conditii generale


Conturile de acces pe site sunt destinate in principal profesionistilor (II , PFA , SRL SA) si cu titlu de exceptie persoanelor fizice .  Conturile de acces pot fi inchise oricand de catre administratorul sitului fara a avea obligatia de a oferi explicatii .  

Stocurile prezentate pe site au caracter informativ si nu reprezinta intodeauna valoarea reala . 

 • Telefon : 0374 49 50 52  ; luni-vineri  10-16

 •  

  Program de lucru : luni-vineri  10-16 E-mail: info@margelatu.ro

   

  * Este posibil ca in timpul programului de lucru sa NU va putem raspunde la telefon . Va rugam sa ne scrieti la info@margelatu.ro si vom raspunde in interval de 3 ore - in timpul programului de lucru si in maxim 24 ore in afara programului de lucru 

   

  Acceptam la plata carduri de credit sau de debit Visa si Mastercard.

  Produsele comercializate sunt destinate prelucrarii si nu pot fi folosite / purtate ca atare.