Coș cumpărături
Coș cumpărături

Informații

 

Accesorii argint 925, accesorii aur 14 K au585

Expediem coletul in maxim   1-2   * *  zi / zile lucratoare din ziua in care am primit comanda!  Comanda minima 100 lei.

  • Produsele care necesita gravare si aurire/rodiere  intarzie livrarea cu pana la + 5 zi/ zile lucratoare (Total maxim 7 zile )

Expediem colete in orice tara U.E. prin DHL  taxa 99 lei - timp de tranzit 1- 2 zile 

Conturile de acces pe site sunt destinate in principal profesionistilor (II , PFA , SRL SA) si cu titlu de exceptie persoanelor fizice.

Expediem prin curier, taxa de livrare incepand de la 15 lei:

Platile cu cardul sunt procesate de: EU PLATESC (www.euplatesc.ro) / LibraPay (www.librapay.ro)

Comercializam  accesorii argint .925, elemente Preciosa , accesorii inox,  la cel mai bun pret.

In cazul in care gasiti un articol la un pret mai mic intr-un alt magazin va rugam sa ne contactati si va vom oferi cel mai bun pret!

Intrebari si raspunsuri aici ! 

 

1. Tarife expediere

Pretul transportului cuprinde trei componente .

1 Pretul transportului efectiv care este prezentat mai jos si care difera in functie de firma de curierat 

2 Costul asigurarii transportului - 1% din valoarea coletului 

3 Greutatea suplimentara . Daca coletul depaseste 1 Kg se adauga cate 4 lei pentru fiecare Kg suplimentar 

DPD  25 lei  (Nu se aplica KM suplimentari idiferent de destinatie ) - timp de transit - 2-3 zile 

TNT- FEDEX  - 25 lei tranzit 1 zile  

SameDay - 15 lei  timp de tranzit 1-2 zile (Doar in aria de acoperire )

Fan Courier - 16.5  lei  + 1% din valoare  taxa de asigurare  - timp de tranzit 1-2 zile (Doar in aria de acoperire )

CARGUS  - 17 lei 

Livare in U.E. - 99 lei ~ 22 euro (curier DHL - 1-2 zile )

2. Tarife incasare plata 

Cu cardul bancar  - NU se plica nici o taxa sau comision

plata in cont bancar  - taxa 0

Plata ramburs  - taxa 8 lei 


 

Termen de livrare:

Termenul mediu de livrare prin curier este afisat pe prima pagina a sitului si este dinamic in functie de numarul de comenzi primite 

Termenul de livrare este masurat in zile lucratoare .

 

Termenul maxim de livrare este de 15 zile . Prin "livrare " intelegem data la care coletul pleaca de la noi si nu data la care ajunge la cumparator . Timpii de tranzit pentru curier sunt de 1-4 zile  .

In cazuri exceptionale ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare. In aceasta situatie clientul va fi informat in cel mai scurt timp posibil.

 Preturile includ TVA (19 %)

Formular preluare reclamatii :  https://goo.gl/forms/8hBkR8Shezo87PoJ2

 

Returnare :

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Conform Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014: "... consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.". Documentul complet poate fi citit pe site-ul ANPC.

.Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

 Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:

- Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*) - Comandate la data (*)/primite la data (*) (*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz. - Numele consumatorului (consumatorilor) - Adresa consumatorului (consumatorilor) - Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie) - Data  

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) .

Se va returna contravaloarea produselor.  Nu se vor returna taxele (de transport , de ramburs si de asiguare ) 

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Începând cu 9 ianuarie 2016 se aplica prevederile Regulamentului nr. 524/2013 privind soluţionarea online a litigiilor în materie de consum.Soluționarea on-line a litigiilor.


Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin posta sau curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Nu expediati colete retur cu ramburs . Nu le vom primi ! 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
In cazul in care produsele expediate nu corespund cu cele comandate de tine, contacteaza-ne si le vom schimba pe cheltuiala noastra.

Returnarea produselor se face catre SC SITA RAM SRL str Nicolae Titulescu nr 4 Cluj_napoca- Cluj cu acelasi transportator cu care ati primit coletul (Fan Courier , DPD , TNT , Urgent Cargus   )  . NU expediati prin serviciul de coletarie al postei Romane . Conditii generaleConturile de acces pe site sunt destinate in principal profesionistilor (II , PFA , SRL SA) si cu titlu de exceptie persoanelor fizice .  

 

Conturile de acces pot fi inchise oricand de catre administratorul sitului fara a avea obligatia de a oferi explicatii .  

 

Stocurile prezentate pe site au caracter informativ si nu reprezinta intodeauna valoarea reala . 

 

  • Telefon :0374 49 50 52  ; luni-vineri  10-16

    Program de lucru : luni-joi 10-15 E-mail: info@margelatu.ro

    Acceptam la plata carduri de credit sau de debit Visa si Mastercard.

    Produsele comercializate sunt destinate prelucrarii si nu pot fi folosite / purtate ca atare.