Coș cumpărături
Coș cumpărături

Informații

Accesorii argint 925, accesorii aur 14 K au585

Expediem coletul in maxim  3 - 4   * *  zi / zile lucratoare din ziua in care am primit comanda!  Comanda minima 100 lei.

* Produsele care necesita gravare intarzie livrarea cu pana la + 3 zi/ zile (total cca 6 zile)

Expediem colete in orice tara U.E. prin DHL  taxa 99 lei - timp de tranzit 1- 2 zile 

Conturile de acces pe site sunt destinate in principal profesionistilor (II , PFA , SRL SA) si cu titlu de exceptie persoanelor fizice.

Expediem prin curier, taxa de livrare incepand de la 12.5 lei:

Platile cu cardul sunt procesate de: EU PLATESC (www.euplatesc.ro) / LibraPay (www.librapay.ro)

Comercializam  accesorii argint .925, elemente swarovski, accesorii inox,  la cel mai bun pret.

In cazul in care gasiti un articol la un pret mai mic intr-un alt magazin va rugam sa ne contactati si va vom oferi cel mai bun pret!

1. Tarife expediere

National - DPD  16 lei  (Nu se aplica KM suplimentari idiferent de destinatie ) - timp de transit - 2-3 zile 

TNT- FEDEX  - 15,5 lei tranzit 1 zile  

SameDay - 12.5 lei  timp de tranzit 1-2 zile (Doar in aria de acoperire )

Fan Courier - 14.5  lei - timp de tranzit 1-2 zile (Doar in aria de acoperire )

Urgent Cargus 14,5 lei - timp de tranzit 2-3 zile 

Livare in U.E. - 99 lei ~ 22 euro (curier DHL - 1-2 zile )

Taxa ramburs 7,9 lei 

Cu cardul - NU se plica nici o taxa sau comision

Paypal - doar pentru euro

Prin plata in cont bancar 


 

Termen de livrare:

Termenul mediu de livrare prin curier este afisat pe prima pagina a sitului si este dinamic in functie de numarul de comenzi primite 

Termenul de livrare este masurat in zile lucratoare .

 

Termenul maxim de livrare este de 5 zile . Prin "livrare " intelegem data la care coletul pleaca de la noi si nu data la care ajunge la cumparator . Timpii de tranzit pentru curier sunt de 24 - 48 ore .

In cazuri exceptionale ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare. In aceasta situatie clientul va fi informat in cel mai scurt timp posibil.

 Nu expediem la "Post Restant" sau casuta postala !

Preturile includ TVA (19 %)

Formular preluare reclamatii :  https://goo.gl/forms/8hBkR8Shezo87PoJ2

 

Returnare :

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Conform Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014: "... consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.". Documentul complet poate fi citit pe site-ul ANPC.

.Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

 Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:

- Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*) - Comandate la data (*)/primite la data (*) (*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz. - Numele consumatorului (consumatorilor) - Adresa consumatorului (consumatorilor) - Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie) - Data  

Începând cu 9 ianuarie 2016 se aplica prevederile Regulamentului nr. 524/2013 privind soluţionarea online a litigiilor în materie de consum.Soluționarea on-line a litigiilor.


Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin posta sau curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Nu expediati colete retur cu ramburs . Nu le vom primi ! 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
In cazul in care produsele expediate nu corespund cu cele comandate de tine, contacteaza-ne si le vom schimba pe cheltuiala noastra.

Returnarea produselor se face catre SC SITA RAM SRL str Ghidiceni 23a Bragadiru - Ilfov cu acelasi transportator cu care ati primit coletul (Fan Courier , DPD , TNT , Urgent Cargus  , Prioripost )  . NU expediati prin serviciul de coletarie al postei Romane . Conditii generaleConturile de acces pe site sunt destinate in principal profesionistilor (II , PFA , SRL SA) si cu titlu de exceptie persoanelor fizice .  

 

Conturile de acces pot fi inchise oricand de catre administratorul sitului fara a avea obligatia de a oferi explicatii .  

 

Stocurile prezentate pe site au caracter informativ si nu reprezinta intodeauna valoarea reala . Astfel unele produse pot sa nu mai existe pe stoc chiar daca ele sunt prezentate pe site .- In cazul in care comandati produse care nu se mai afla pe stoc (chiar si partial) comanda va pleca fara acele produse si fara sa va informam despre acest lucru . In cazul in care doriti sa sa va contactam in cazul lipsei de pe stoc a unui produs va rugam sa mentionati acest lucru in comanda la “instructiuni speciale ”.

Pentru activarea conturilor pe persoana juridica (SRL , SA , Intreprindere individuala , PFA etc ) este necesar ca inainte de a face o prima comanda sa ne trimiteti pe mail scanate copie dupa CUI la adresa info@margelatu.ro. Imediat ce vom procesa cererea dvs va vom contacta pentru a va comunica activarea contului . Nerespectarea acestei proceduri va duce la o facturare incorecta .

 • Telefon :0374 49 50 52  ; luni-vineri  10-16

 •  

  Program de lucru : luni-joi 10-15 E-mail: info@margelatu.ro

   

  * Este posibil ca in timpul programului de lucru sa NU va putem raspunde la telefon . Va rugam sa ne scrieti la info@margelatu.ro si vom raspunde in interval de 3 ore - in timpul programului de lucru si in maxim 24 ore in afara programului de lucru 

   

  Acceptam la plata carduri de credit sau de debit Visa si Mastercard.

  Produsele comercializate sunt destinate prelucrarii si nu pot fi folosite / purtate ca atare.